Indigó project

A válaszok benned vannak...

 

Az Indigó Projekt alternatívát nyújt azoknak akik minőségi képzéseket és szolgáltatásokat keresnek.

Csapatunkra fiatalos lendület, szakmai tudás, elhivatottság jellemző.

Célunk, hogy a hozzánk fordulókat közelebb vigyük a teljes és boldog élethez, azáltal hogy kiszélesítjük látókörüket, új perspektívákat mutatunk, önismeretüket fejlesztjük.

Oktatásunk gyakorlatorientált, a nálunk megszerzett ismereteket ténylegesen tudják használni diákjaink.

Kovács Orsolya

Kovács Orsolya

Oktatásvezető, coach, tréner

Mind kommunikáció szakos bölcsész és pedagógusi végzettségem hozzásegít ahhoz, hogy hitelesen át tudjam adni mindazon ismereteket, melyeket a képzések keretein belül fontosnak tartunk.  Mielőtt coach és tréner végzettséget szereztem, részt vettem önismereti, személyiségfejlesztő tréningeken, színészként megismertem a drámapedagógia módszereit, gyakorlatban sajátítottam el a beszéd, a fellépés, megszólalás fontosságát. Jelenleg nyelv és beszédfejlesztő pedagógusi szakvizsgámat készítem elő. Tréningjeimen mindezt a tudást adom át érthető, könnyen elsajátítható és alkalmazható formában.

Az egyéni segítő módszerekben az életviteli és a párkapcsolati tanácsadás a szakterületem, és mint az Indigó Projekt alapító oktatója elsősorban a tréningek és a tréner képzések minőségéért, lebonyolításáért felelek.

Coachként fontosnak tartom a problémamegoldás alapú gondolkodást, sokszor provokatívabb kérdéseimmel keretet adva a beszélgetésnek, ügyfeleimet abban támogatom, hogy önmaguk találják meg a számukra legjobb megoldást, segítséget nyújtok esetleges új perspektívák meglátásában, a célok eléréséhez vezető lépések megtalálásában.

Coach Kovács Orsolya

Szerepi András

Szerepi András

Life és business coach, tréner

 

Eddigi munkáim során mindig is szerettem a megszerzett tudásomat, tapasztalataimat másokkal is megosztani – talán éppen ezért kötöttem ki a tréningeknél, amellyel főállásban foglalkozom.

Sok mindent tanultam, de sosem az érdekelt, hogy gyűjtsem a diplomákat, inkább a tudás megszerzése vonzott azokon a területeken, amik iránt érdeklődtem. Így lettem szociálpolitikus, HR menedzser és business és life coach. A közös motivációm ezeknek a szakmáknak a megszerzésében az volt, hogy hozzásegíthessem az embereket a változtatás képességéhez.

Az elmúlt közel két évtizedben dolgoztam már trénerként és szociális munkásként álláskeresőkkel, oktattam projekt menedzsmentet civil szervezeteknek és tanítottam már be munkafolyamatokat munkavállalóknak. Coachként pedig megkerestek már magánéleti és vállalkozással kapcsolatos elakadásokkal és szervezetfejlesztői feladatokkal is. A soron következő izgalmas kihívás a karrieremben a coachinggal kapcsolatos tudásom átadása, és már alig várom, hogy hozzá kezdhessek.

Coach Szerepi András

Harmati Orsolya

Harmati Orsolya

Life, business és teamcoach

Végzettségem szerint kommunikációs szakember és coach vagyok. Hivatásomat tekintve egy segítő, fejlesztő és támogató személy, aki hasonló dilemmákkal, döntéshelyzetekkel, problémás szituációkkal találkozik napról – napra, mint Ön.

Hiszem és tudom, hogy minden folyamat sikeres és célravezető, ha őszintén, tiszta szívvel és kellő nyitottsággal vágunk bele!
Néhány évvel ezelőtt féltem bármit is akarni, úgy gondoltam, hogy az akarás sok csalódással jár. Most pedig azon kapom magam, hogy nem tudok betelni az akarással, ki akarom hozni magamból és másokból is a legtöbbet. Nem biztos, hogy minden „azonnal” sikerülni fog, de a lehetőséget meg kell ragadni, a lehetőséget, hogy a dolgok megváltozzanak. Ha pedig már megragadtuk, annyira vonzó lesz a cél, hogy nem fogjuk elengedni!
Munkám során a fent leírtak szerint segítem és támogatom a hozzám forduló személyeket és szervezeteket annak érdekében, hogy kihozzák magukból a legtöbbet, hiszen minden bennük van, amire szükségük lehet!

“Az istenek megteremtették a világot, már csak az volt hátra, hogy az erőt is belehelyezzék. Tanakodtak hová tegyék, hogy az ember meg ne találja. Egyikőjük azt mondta: Tegyük a föld alá. Az nem jó, mondta egy bölcsebb isten, mert az ember előbb utóbb féldúrja a földet és megtalálja, tegyük a hegy tetejére. Végül a legbölcsebb legöregebb isten szólalt meg: Nem tehetjük a hegy tetejére, az ember előbb – utóbb megmássza a hegyeket, tegyük magába az emberbe, ott sose fogja keresni.” (Tanmese)

Coach Harmati Orsolya

Boris Péter

Boris Péter

Pszichológus

 

Boris Péter vagyok, pszichológus, pszichológia szakos tanár és klinikai szakpszichológus jelölt

36 éves vagyok, Debrecenben élek,

Szeretem a hivatásom és közel 20 évre visszamenőleg elmondhatom, hogy a legtöbb időmet a lélektani folyamatok megértésével, elemzésével és tanulmányozásával töltöm.

A pszichológusi pályán a 11. évemet járom éppen.

Az egyik legfőbb célkitűzésem, hogy valamilyen olyan többletet adjak a hozzám fordulóknak, amely kellő útravalóul szolgál, hogy az élet számos területén kiteljesedhessenek mindennapjaikban. Mindez a kliensekkel való áldozatos munka mellett, a segítő foglalkozást végző szakemberek képzésén keresztül lehet a leghatékonyabb. A képzések során igyekszem ennek a nézetemnek leginkább megfelelni.

Kovács Judit

Kovács Judit

fejlesztő

Tanítóként, fejlesztőpedagógusként, és mesélőként 3-14 éves gyermekek fejlesztését, oktatását, korrepetálását, valamint óvodások iskolai felkészítését vállalom.  6 év tanításban szerzett tapasztalattal és közel 20 év gyerekneveléssel a hátam mögött, foglalkozom fejlesztéssel. A kezdeti felméréseket követően, a személyre szabott fejlesztést követem. Előszeretettel alkalmazom a mesék fejlesztő hatását, ugyanakkor szeretem a digitális megoldásokat is felhasználni a munkámban.

A gyermekek problémáit nem elszigetelt egyéni jelenségeknek tekintem, ezért a szülőkkel való együttműködésre nagy hangsúlyt fektetek.

Coaching Debrecenben

Keresse munkatársainkat, ha coach szolgáltatásokra van szüksége a munka vagy a magánélet területén.