Nőiség kiteljesedése

 

A nő vibráló virág, a szivárvány bármely színeiben.

Ragyogsz-e? Befogadod-e azt, amit neked kínál az élet? És van-e bátorságod felfedezni a teremtés mágiáját? Tud-e a lelked könnyedén szárnyalni, a karod ölelni könnyedén?

Nőként élni a mai világban nem könnyű.  Vagy mégis? Létezik a könnyedség? Amikor táncol minden sejt az  emberben? Amikor hamarabb vesszük észre az úszó felhőket mint a nehézségeket? Létezik, hogy nem toronyként nehezednek  a megoldásra  és megfelelésre sarkaló feladatok hanem lehetőségeket csillogtatnak?

Vagy már a súlyokat érzed inkább, a keménységet? Gondolataid egy része, fájdalmas, önsajnáló, önostorozó örvénybe húz? Hol veszett el a lágyság, a finomság, a bátorság, az öröm a Női léthez? Hová temetted valódi feladataidat, kincseidet, lehetőségeidet melyet a világba hoztál? Választ kaphatsz ezekre, s a válaszok után újra a szíved útjára léphetsz.

Friss energiákkal indulhatsz tovább.

Mikor érezted utoljára, a reggeli felkelésnél, hogy ez a nap valami különlegeset tartogat neked? Ma reggel? Tegnap? A nyaralás reggelén? Évekkel ezelőtt?

De mi okozza a nehézségeket? Mik azok, amik akadályoznak abban, hogy felfedezd a nőiség csodáit? Milyen utat jársz, amit kijelöltek neked, vagy mersz újakat felfedezni? Hagyod-e a szíved szeretni, szerelembe esni, vagy csak elvársz, követelőzöl, mint egy kisgyerek? Elfogadod-e, hogy szeressenek, vagy csak a fejedben lévő elképzelések szerint? Szorít már a meszes páncél? Ideje kinyílni, és megmutatni a fájdalmaidból készített gyöngyöt.

 

Nőiség kiteljesedése

csoportos foglalkozás

Helyszín: Debrecen

Kiscsoportos foglalkozás

A nő élete során számos csatornán szerzi be korlátait. Beépülhetnek a hallott, kimondott szavak. Beépülhetnek a megtapasztalt cselekedetek. De beépülhetnek mozgatórugóink közé a láthatatlan általunk már nem tapasztalt viselkedési mintázatok is.

Ezek a mozgatórugók sok ponton azonosak a női nemen belül, és mutatnak markáns eltéréseket a férfiakhoz képest.

Gondoljunk csak a nemhez kötött sztereotípiákra.” A lányok nem értenek a szereléshez. A lányok dolga a háztartásvezetés. A nők rosszabbul vezetnek, mint a férfiak.” A helyzet az, hogy ha tagadjuk is ezeket a sztereotípiákat, de képesek indulatba hozni minket, akkor azok még bizony dolgoznak bennünk. És ez még csak a jéghegy csúcsa mert a tagadott mondatokkal szemben már kapizsgáljuk, hogy van velük valami bibi.

Foglalkozásokat vezetik

Rénes Anikó és Kovács Judit

Kapcsolat

Kovács Judit

+36-20-233-2040

judit.indigoprojekt@gmail.com

Tarts velünk!