Coaching

A változás tanulható...

Coaching

 

Business és life coaching

 

A coaching egy olyan személyiségfejlesztő folyamat, amely más pszichológiai alapú módszerekkel szemben nem ad tanácsot. A hozzánk forduló emberek, nem betegek, nem sérültek és nem terápiára van szükségük. A hozzánk fordulók csak valamilyen problémával, konfliktussal, vagy csak tanácstalansággal, nehéznek tűnő helyzettel kerültek szembe. A coach segítségével választ kapnak, méghozzá a saját, csakis az önmagukra érvényes választ, hiszen saját maguk találják meg azt. Az „edző” abban segít, hogy felismerjék a megoldást, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból az élet különböző területein.

 

Amellett, hogy bármilyen helyzetben fordulhatunk a személyes coachunkhoz, bizonyos esetekben kifejezetten nagy segítségünkre lehet a coaching (néhány példa a teljesség igénye nélkül):

 

  • döntések meghozatala előtt: Folyamatosan döntéseket hozunk. Vannak természetesen mindennapi döntések mit együnk, mit vegyünk fel, mit nézzünk a moziban, de sokszor nagyobb horderejű döntéseket kell hoznunk, és nem szeretnénk felesleges köröket futni egy nem nekünk való szakma vagy munkahely választásával.
  • megváltozott élethelyzetben: Mikor egy új helyzettel szembesülünk, sokszor már nem működnek az addig jól bevált sémáink. Rá kell döbbennünk, hogy amit eddig fontosnak hittünk az új helyzetben már jelentéktelen lesz. Sokszor nehéz megtalálunk a hogy a továbbra a választ, és tanácsadóhoz fordulunk, hogy segítségével újra kialakíthassuk céljainkat, megtaláljuk önbizalmunkat.
  • párkapcsolati problémáknál: A lifecoaching mellett speciálisan foglalkozunk párkapcsolati coachinggal is, amely során a tanácsadó segít rávilágítani a nehézségek, esetenként az elhidegülés, a kommunikációs problémák, munka-magánélet megbillenése, megváltozott családi helyzet, új párkapcsolat kialakítása, válás, hűtlenség megoldására. Mindez a pár tagjaival egyenként, vagy együttesen történik.
  • szülő-gyermek coaching: A szülő-kamasz coaching elsősorban a fiatalabb korosztály problémáival foglalkozik, de hatékony minden olyan esetben is ahol csak egyszerűen támogatásra, elfogadásra van szüksége a gyermeknek, segít a közeledés kialakításában.
  • vezetői szerep javítása: A jó vezető nem csak célokat és feladatokat ad a beosztottjainak, hanem motiválja is őket. A negatív kritikák helyett önbizalmukat erősíti így ösztönözve őket a jobb teljesítményre.

 

 

Bejelentekezés

Céges megkeresés esetén

Business, team coaching, tréningek szervezése, lebonyolítása:

+36 52 316 293

+ 36 20 252 9405

info@indigoprojekt.hu

Kovács Orsolya

+36 20 252 9405

info@orsolyakovacs.hu

Szerepi András

+36 70 211 2750

info@szerepiandras.hu

Harmati Orsolya

+36 30 447 5627

info@harmatiorsolya.hu