ANYASÁG KITELJESEDÉSE

önfejlesztő foglalkozás

A gyermekek harmonikus fejlődésének elengedhetetlen feltétele, hogy az a személy akivel a legszorosabb kapcsolata van, harmóniában legyen a világgal. Harmóniában a kapcsolataiban, a szerepeivel, összességében önmagával. Ez a személy a legtöbb esetben az anya.

Ha anya jól van, a gyerek is jól van.

Fejlesztőpedagógusként gyerekekkel foglalkozva, vagy családok sorsát látva családállításon, sokszor igazolva látjuk Vekerdi Tamás azon nézetét, hogy ha anya jól van a gyerek is jól van.

Gyermekekkel kapcsolatos problémák esetén preventív, megelőző és támogató jelleggel javasoljuk. A már kialakult problémák esetén nem helyettesít egyéb kezeléseket, de nem is akadályozza azokat.  Mellékhatásként viszont gyorsítja és erősíti egyéb kezelések hatékonyságát.

Neked van egy napod magadra?

Az Anyaság kiteljesedése – egy nap, ami többszörösen megtérül.  Ajándékozd meg magad egy nappal és ajándékozd meg a családodat azzal az elbűvölő önmagaddal, akivel a foglalkozáson találkozol.

Foglalkozásokat vezetik: Rénes  Anikó családállító és Kovács Judit  mesével fejlesztő pedagógus

Délelőtt a mesékhez fordulunk és a felnőttek segítésére hívjuk őket, délután pedig tematikus állítást tartunk, ahol senkinek nem kell a személyes problémáját vinnie a közösség elé. A tematikus állítás mindig az adott hónap témájáról szól, s kinek-kinek ahol az életében elakadás tapasztalható a témával kapcsolatban, akként szerepel. Amit biztosan nem adunk: tuti gyermeknevelési tippeket. Ahány ház, annyi szokás. Ahány ember, annyi jó megoldás.

Nem feledkezünk el a gyerekekről sem, nekik is küldünk játékot..

Minden hónapban más téma kerül sorra. A foglalkozások külön-külön  és sorozatként is látogathatók.

A programot elsősorban gyermeket nevelő anyáknak ajánljuk, de gyermekáldást tervezők is jöhetnek. Áldott állapotban lévőket viszont nem fogadunk a foglalkozásokon a 3. hónaptól.

Következő Anyaság kiteljesedése 

Helyszín: Debrecen

Csoportlétszám legfeljebb: 6 fő

Részvételi díj: 14.000 Ft

A barátság érték! Gyere a barátnőddel kedvezményesen. -1.000 Ft / fő.

Kérdés esetén:

Telefon: 06 20 233-2040

Email: judit.gyerekekhaza@gmail.com

Rénes Anikó

Esszencia rendszer és családállító

Kovács Judit

mesével fejlesztő pedagógus, kreatív mesélő

 

A Kovács lányai magunkról

Több mint 10 év szakmai tapasztalattal, szakemberként, szülőként és emberként is segítünk a hozzánk fordulóknak. Munkánkat a hitelesség és a hatékonyság jegyében végezzük. Egyénre szabott és kreatív megoldásokat alkalmazunk. Hisszük, hogy a csapatmunka több mint az egyének összessége. (Rénes-Kovács Anikó és Kovács Judit)