2020. március 08-án

ANYASÁG KITELJESEDÉSE

önfejlesztő tréning

A gyermekek harmonikus fejlődésének elengedhetetlen feltétele, hogy az a személy akivel a legszorosabb kapcsolata van, harmóniában legyen a világgal. Harmóniában a kapcsolataiban, a szerepeivel, összességében önmagával. Ez a személy a legtöbb esetben az anya.

Ha anya jól van, a gyerek is jól van.

Fejlesztőpedagógusként gyerekekkel foglalkozva, vagy családok sorsát látva családállításon, sokszor igazolva látjuk Vekerdi Tamás azon nézetét, hogy ha anya jól van a gyerek is jól van.

Gyermekekkel kapcsolatos problémák esetén preventív, megelőző és támogató jelleggel javasoljuk. A már kialakult problémák esetén nem helyettesít egyéb kezeléseket, de nem is akadályozza azokat.  Mellékhatásként viszont gyorsítja és erősíti egyéb kezelések hatékonyságát.

Neked van egy napod, havonta magadra?

Egy nap, ami többszörösen megtérül.  Ajándékozd meg magad egy nappal és ajándékozd meg a családodat azzal az elbűvölő önmagaddal, akivel a tréningen találkozol.

A hónap harmadik vasárnapján anyaság önfejlesztő tréning  Rénes Anikó és  Kovács Judit testvérpár vezetésével.

Helyszín: Harmóniaház Debrecen, Arany János u. 2 fsz. 2.

Következő: 2020. március 08.  10-17-ig

Ára:  16.000 Ft / fő

A barátság érték! Gyere a barátnőddel kedvezményesen. -1.000 Ft/fő.

Jelentkezem a március tréningre.

Foglalkozásokat vezetik: Rénes  Anikó családállító tréner és Kovács Judit  mesével fejlesztő pedagógus

Délelőtt a mesékhez fordulunk és a felnőttek segítésére hívjuk őket, délután pedig tematikus állítást tartunk, ahol senkinek nem kell a személyes problémáját vinnie a közösség elé. A tematikus állítás mindig az adott hónap témájáról szól, s kinek-kinek ahol az életében elakadás tapasztalható a témával kapcsolatban, akként szerepel. Amit biztosan nem adunk: tuti gyermeknevelési tippeket. Ahány ház, annyi szokás. Ahány ember, annyi jó megoldás.

Nem feledkezünk el a gyerekekről sem, nekik is küldünk játékot..

Minden hónapban más téma kerül sorra. A foglalkozások egymásra épülnek, tematikus egységet alkotnak, de külön-külön is megállják a helyüket.

Biztosítsd helyed amárciusi foglalkozáson ITT.

A tréningeket elsősorban gyermeket nevelő anyáknak ajánljuk, de gyermekáldást tervezők is jöhetnek. Áldott állapotban lévőket viszont nem fogadunk a foglalkozásokon a 3. hónaptól.

 Tréning időpontok nyárig:

Minden hónap 3. vasárnapja (kivéve: márciusban a második)

2020. március 8. 10-17-ig.

2020. április 19. 10-17-ig.

2020. május 17. 10-17-ig.

2020. június 21. 10-17-ig.

Kérdés esetén:

Telefon: 06 20 233-2040

Email: judit.gyerekekhaza@gmail.com

Rénes Anikó

Esszencia rendszer és családállító

Kovács Judit

mesével fejlesztő pedagógus, kreatív mesélő

 

A Kovács lányai magunkról

Több mint 10 év szakmai tapasztalattal, szakemberként, szülőként és emberként is segítünk a hozzánk fordulóknak. Munkánkat a hitelesség és a hatékonyság jegyében végezzük. Egyénre szabott és kreatív megoldásokat alkalmazunk. Hisszük, hogy a csapatmunka több mint az egyének összessége. (Rénes-Kovács Anikó és Kovács Judit)